Conquer.The.Slopes.

Maak kennis met Ski Doctor

0700F428-AA44-4F19-B24C-953FD6B8A076

CONQUER.THE.SLOPES

Conquer The Slopes. De piste overwinnen zonder je zorgen te maken over je ski’s of snowboard. Vanuit deze intentie is Ski Doctor in 2022 begonnen. Het doel is om de klant hetzelfde gevoel mee te geven als dat ik (Niels) wil voelen met mijn materiaal als ik de piste af wil. Scherpe kanten en een goede wax zodat elke afdaling een genot is!

In 2016 als hobby begonnen om mijn eigen materiaal te onderhouden, sinds 2022 beschikbaar om jullie deze beleving mee te geven! Ongeacht de leeftijd van je materiaal, elk product probeer ik te optimaliseren zodat jij kunt genieten!

Ski’s en snowboards zijn een behoorlijke investering, daarom begrijpen we dat je hier zorg voor draagt. Deze zorg nemen we uit handen door het onderhoud van jouw ski of snowboard te verzorgen. Onze passie reikt ver, reparaties, waxen, slijpen, verwijderen van bramen en roest. Ook bij specifieke wensen, bijvoorbeeld een bepaalde hoek slijpen of een ander soort wax, helpen wij je graag.

Met passie voor wintersport en het steeds meer machinaal behandelen van ski en snowboard materiaal is de interesse ontstaan om handmatig het materiaal te onderhouden. Scherpe kanten en een goede laag wax zijn kenmerken van een handmatig onderhouden ski of snowboard.

Wij leveren maatwerk, alles wat we doen gebeurt met de hand. Dit betekent dat het soms wat langer duurt dan je gewend bent van een bedrijf dat machinaal onderhoud verzorgt. Er worden altijd een aantal stappen doorlopen die tijd kosten maar de levensduur van je materiaal aanzienlijk kunnen verlengen. Wij werken graag op afspraak om ervoor te zorgen dat je tevreden blijft en het materiaal op tijd klaar is om te genieten van een welverdiende vakantie!